Trappstäd Kumla

Vi på Trolltina är stolta över att inte bara vara specialister på trappstädning utan också sträva efter det lilla extra för att göra din trappuppgång skinande ren och inbjudande.

Trappstädning i Kumla

Ge dina trappor den omsorg de förtjänar inför varje tillfälle. Oavsett om det är för att imponera på besökare, skapa en positiv första intryck eller bara för att förgylla din vardag, är vårt dedikerade team redo att göra trappstädningen till en smidig och förmånlig upplevelse.

Varför inte boka in trappstäd i Kumla samtidigt som vi tar hand om andra städuppgifter i ditt hem eller kontor? Alternativt kan du välja att anlita oss när det verkligen behövs, vanligtvis rekommenderas en gång varje kvartal för att bevara trappans skönhet och hygien.

Vi förstår att varje trappuppgång är unik och kan kräva särskild uppmärksamhet. Med specialutrustning och kompetent personal är vi rustade för att hantera olika typer av trappor och dess specifika behov.

Ta första steget till en ren trappuppgång

Det är viktigt att du delar med dig av information om trappans storlek och eventuella speciella önskemål. Trappor med detaljer som kräver extra noggrannhet kommer att tas om hand av vårt professionella team.

Till skillnad från konventionell trappstädning strävar vi efter att skapa en personlig och skräddarsydd upplevelse för varje kund. Vi tar oss tid att förstå dina unika behov och anpassar våra städtjänster därefter. Vårt mål är att inte bara leverera en ren trappuppgång utan också att skapa en miljö som speglar din smak och stil

Trappstädning är viktigt för att upprätthålla en ren och säker miljö. Smuts och damm kan ackumuleras på trapporna och utgöra en halkrisk och påverka inomhusluftkvaliteten.

Rekommendationen är att trappstädning utförs minst en gång i månaden för att bibehålla en fräsch och välunderhållen trappuppgång. Vid högre trafik eller behov kan det vara fördelaktigt att städa oftare.

Trappstädning anpassas efter olika golvmaterial, inklusive trä, laminat, sten eller mattor. Städföretaget kommer att använda lämpliga metoder för varje material för att undvika skador och optimera rengöringsresultatet.

Absolut, vi erbjuder trappstädning som en del av sina regelbundna städuppdrag. Det kan vara praktiskt att samordna trappstädning med övrig städning i ditt hem eller kontor.

Ja, RUT-avdraget kan tillämpas på trappstädning. Det innebär att du kan dra av en del av kostnaden för trappstädningen från din skatt.

Varför Trolltina?

  • Vad vill ni ha hjälp med?
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kvalitetsgaranti

Du har kvalitetsgaranti. Det innebär att vi åtgärdar brister i städningen så fort som möjligt utan extra kostnad.

Ansvarsförsäkring

Du kan vara trygg med Trolltina. Vi täcker eventuella skador som vår personal orsakar i samband med städningen.

Utbildad personal

Vår personal är utbildad i materialkunskap, möbel- och klädvård, användning av städprodukter och specialmedel.

Klimatvänliga städmedel

Alla våra rengöringsprodukter och förpackningar är miljövänliga och märkta med Bra Miljöval och tillverkade i Sverige.