Kontakta oss

Trolltinas Allservice i Stockholm AB
Marsvägen 2B, 692 34 Kumla
010-788 61 00
troll@trolltina.se

Jobba hos oss

Vår framgång sitter i våra medarbetare. Vi är ett stort tjejgäng som jobbar här. Det är summan i alla våra medarbetares engagemang, idéer, driv och känsla för service som gör livet enklare för våra kunder.

Har du den talang och framåtanda som krävs för att skapa kundnöjdhet utöver det vanliga? Vill du växa med stort eget ansvar och gå till ett roligt och omväxlande jobb? Då kan du vara vår nästa kollega. Kontakta oss idag!

Kontaktformulär

Om oss

Vi på Trolltina erbjuder städning av kontor och hem av högsta kvalitet. Sedan starten för snart tjugo år sedan har vi prioriterat långsiktighet och ansvarstagande. Våra kunder kan lugnt lämna nycklarna till oss och komma till ett skinande och väldoftande hem.

Vi är ett glatt tjejgäng som är stolta över vår kunskap om städning och service. Vi försöker alltid ge det där lilla extra och vi är oerhört personliga med hög social kompetens. Vi utför hemstädning, flyttstädning, företagsstädning, städ inför visning, storstädning, fönsterputs, trädgårdsskötsel och vardagsomsorg.

Du kanske har sett våra Trollbilar rulla i Örebro Län med omnejd? Vi är ett lokalt företag som utgår från Kumla men ni kan hitta oss över hela Örebro Län.