Kontorsstäd Örebro

Vår personal är inte bara specialister på kontorsstädning i Örebro. De tänker alltid på det lilla extra också.

Kontorsstädning i Örebro

I dagens hektiska arbetsmiljö är det inte alltid enkelt att hålla kontoret rent och snyggt. Att ha ett välstädat kontor är dock av största vikt, inte bara för att göra ett gott intryck på kunder och besökare utan även för att skapa en trivsam arbetsmiljö för dina anställda.

Att ha ett rent kontor är avgörande för att skapa ett positivt intryck på dina kunder och besökare. Första intrycket räknas, och när dina kunder kliver in i ett rent och snyggt kontor kommer de att känna sig välkomna och förtrogna. Å andra sidan kan ett smutsigt och oorganiserat kontor skicka fel signaler och ge ett negativt intryck. Det kan påverka ditt företags rykte och förlora potentiella affärsmöjligheter.

Dina anställda är också en viktig faktor att ta hänsyn till. Att arbeta i en smutsig och rörig miljö kan påverka deras arbetsmoral och produktivitet negativt. Ingen vill arbeta i en plats där de känner sig obekväma eller där de inte kan fokusera på sina arbetsuppgifter. Genom att investera i företagsstädning visar du att du bryr dig om dina anställdas välmående och komfort.

Våra kontorsstäds tjänster

Vi förstår vikten av att ha ett rent kontor, och därför erbjuder vi skräddarsydda kontorstäd tjänster som uppfyller dina specifika behov. Vårt team av professionella städare är dedikerade till att leverera högkvalitativ städning och göra ditt kontor skinande rent.

Anpassad städning efter dina behov

Vi förstår att varje företag har unika behov när det gäller städning. Därför anpassar vi våra tjänster efter dina specifika krav. Oavsett om du behöver städning dagligen, veckovis eller månatligen kan vi skapa en skräddarsydd plan som passar dig bäst.

Flexibla tidsscheman

Vi förstår att det inte alltid är möjligt att städa kontoret under arbetsdagen. Därför erbjuder vi flexibla tidsscheman och kan utföra städning antingen under eller efter kontorstid. Vår målsättning är att störa dina anställda så lite som möjligt och utföra städningen med största respekt och hänsyn.

Varför välja Trolltinas Allservice?

När du väljer oss för din företagsstädning kan du förvänta dig enastående service och en kontorsmiljö som alltid är i toppskick. Vi har lång erfarenhet inom branschen och har hjälpt många företag att upprätthålla en ren och trivsam arbetsplats.

Vårt team består av professionella och pålitliga städare som är dedikerade till att leverera resultat av högsta kvalitet. Vi använder också miljövänliga städprodukter för att säkerställa att din arbetsmiljö är säker och hälsosam.

Kontorsstädning av största vikt för att upprätthålla ett rent och organiserat arbetsutrymme. Det påverkar inte bara ditt företags rykte gentemot kunder och besökare, utan även dina anställdas välbefinnande och produktivitet.

Satsa på företagsstädning och skapa en trivsam arbetsmiljö som kommer att gynna ditt företags tillväxt och framgång.

Frekvensen varierar beroende på kontorets storlek och användning, men vanligtvis rekommenderas daglig städning eller åtminstone några gånger i veckan.

En grundläggande kontorsstädning inkluderar dammsugning, golvrengöring, tömning av papperskorgar, dammtorkning, rengöring av kök och toaletter samt fönsterputsning vid behov.

Priset för kontorsstädning varierar beroende på faktorer som kontorets storlek, städningens omfattning och frekvens.

Ja, de flesta städföretag erbjuder anpassade städplaner som kan skräddarsys efter dina specifika krav och önskemål.

Varför Trolltina?

  • Vad vill ni ha hjälp med?
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kvalitetsgaranti

Du har kvalitetsgaranti. Det innebär att vi åtgärdar brister i städningen så fort som möjligt utan extra kostnad.

Ansvarsförsäkring

Du kan vara trygg med Trolltina. Vi täcker eventuella skador som vår personal orsakar i samband med städningen.

Utbildad personal

Vår personal är utbildad i materialkunskap, möbel- och klädvård, användning av städprodukter och specialmedel.

Klimatvänliga städmedel

Alla våra rengöringsprodukter och förpackningar är miljövänliga och märkta med Bra Miljöval och tillverkade i Sverige.