Hemstäd Örebro

Vår personal är inte bara specialister på hemstädning i Örebro. De tänker alltid på det lilla extra också.

Hemstädning i Örebro

I dagens hektiska liv är hemstädning ofta en källa till konflikter i många familjer. Istället för att bråka över dammråttor och smutsiga golv, varför inte överväga att låta professionella ta hand om städningen?

När det handlar om att välja en professionell städtjänst för ditt hem i Örebro, är kvalitet och pålitlighet av högsta vikt. Hos Trolltina strävar vi ständigt efter att upprätthålla de högsta standarderna när det gäller städning. Vårt dedikerade team av erfarna och kunniga städexperter är noggranna och tar hand om varje detalj i ditt hem.

Kom ihåg att du bara betalar halva arbetskostnaden om du uppfyller villkoren för RUT. Trolltina sköter all administration med Skatteverket.

Lämna städningen till oss och fokusera på livet

En av de främsta fördelarna med att anlita professionell hemstädning i Örebro är den tid och energi du sparar. Istället för att slösa timmar på att skura, damma och dammsuga kan du fokusera på att njuta av livet och spendera kvalitetstid med din familj.

Varje hem är unikt, och det är därför viktigt att ha en städplan som är skräddarsydd för dina behov. Genom att boka ett hembesök med Trolltina kan du säkerställa att städningen utförs enligt dina önskemål och krav.

Veckostädning är den vanligaste tjänsten vi erbjuder. För större familjer eller de med större bostäder rekommenderar vi att du bokar oss åtminstone ett par gånger i månaden. Detta håller ditt hem i toppskick och minskar behovet av djuprengöring.

Ge ditt hem i Örebro den kärlek det förtjänar

Att investera i professionell hemstäd i Örebro är ett klokt beslut som kan frigöra din tid och energi för att fokusera på det som verkligen betyder något i livet. Med Trolltina som din städpartner kan du lita på att ditt hem kommer att vara rent och snyggt, samtidigt som du drar nytta av RUT-avdraget. Lämna städningen till oss och lägg den tiden på varandra istället.

Priset varierar beroende på ditt hem och dina specifika behov. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och kan även hjälpa dig att dra nytta av RUT-avdraget för att spara pengar.

Tiden det tar beror på storleken på ditt hem och graden av rengöring som behövs. Våra städexperter kan ge dig en uppskattning efter att de har granskat ditt hem.

Absolut! Vi erbjuder veckostädning och kan även schemalägga regelbundna städningar enligt ditt önskemål.

En typisk hemstädning inkluderar dammsugning, dammtorkning, rengöring av kök och badrum, golvvård och allmän rengöring av ytor och möbler.

Varför Trolltina?

  • Vad vill ni ha hjälp med?
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kvalitetsgaranti

Du har kvalitetsgaranti. Det innebär att vi åtgärdar brister i städningen så fort som möjligt utan extra kostnad.

Ansvarsförsäkring

Du kan vara trygg med Trolltina. Vi täcker eventuella skador som vår personal orsakar i samband med städningen.

Utbildad personal

Vår personal är utbildad i materialkunskap, möbel- och klädvård, användning av städprodukter och specialmedel.

Klimatvänliga städmedel

Alla våra rengöringsprodukter och förpackningar är miljövänliga och märkta med Bra Miljöval och tillverkade i Sverige.