Fönsterputs Hallsberg

Vår personal är inte bara specialister på fönsterputs i Hallsberg. De tänker alltid på det lilla extra också.

Fönsterputs i Hallsberg

Få dina fönster att stråla i förberedelse inför de vackra sommar- och vinterdagarna, när solen skiner som mest.

Varför inte schemalägga en fönsterrengöring samtidigt som vi tar hand om resten av ditt hem eller kontor? Alternativt kan du göra som många andra och boka oss när det verkligen behövs, oftast en gång varje kvartal.

Det är viktigt att informera oss om antalet fönster som behöver putsas och deras typ. Fönster med spröjs eller som befinner sig högt upp kräver extra noggrannhet och specialistutrustning.

Kom ihåg att om du uppfyller RUT-villkoren betalar du endast halva arbetskostnaden. Trolltina tar hand om all administration med Skatteverket.

Betydelsen av fönsterputsning

Att hålla dina fönster i bästa skick är avgörande för att ditt hem eller kontor ska stråla, oavsett om solen lyser på sommardagarna eller under vinterns frostiga morgnar.

Fönsterputsning är en uppgift som många av oss skjuter upp, men det behöver inte vara så. Överväg att boka in en professionell fönsterrengöring när du ändå städar ditt hem eller kontor.

Alternativt kan du anlita oss för en specialrengöring när det verkligen behövs, vanligtvis en gång varje kvartal.

Fönsterputs, den kärlek dina fönster förtjänar

Vårt mål är att ge dina fönster den uppmärksamhet och kärlek de förtjänar. Vi förstår att olika fönster har olika behov, särskilt om de har spröjs eller befinner sig på svårtillgängliga platser. Därför använder vi specialutrustning och besitter den kompetens som krävs för att hantera alla typer av fönster.

Vi strävar efter att göra din fönsterputsning i Hallsberg till en smidig och förmånlig upplevelse. Tack vare RUT-avdraget kan du spara pengar samtidigt som du får dina fönster skinande rena. Trolltina tar hand om all administration med Skatteverket så att du kan njuta av ditt nystädade hem eller kontor utan bekymmer.

Låt oss ta hand om dina fönster och ge dem den omsorg de förtjänar. Kontakta oss idag för att boka din fönsterrengöring i Hallsberg och låt ditt hem eller kontor stråla året om.

Det beror på ditt område och väderförhållandena, men generellt sett rekommenderas det att putsa fönster minst en eller två gånger om året för att hålla dem rena och i gott skick.

Ja, vi rengör inte bara glaset utan också fönsterkarmar och lister för att se till att hela fönstret ser rent och snyggt ut.

Tiden varierar beroende på antalet fönster, deras storlek och hur smutsiga de är. Vi kan ge en uppskattning efter att ha sett dina fönster.

Det är inte nödvändigt att vara hemma om vi har tillgång till fönstren utifrån. Du kan lita på oss att utföra arbetet på ett säkert och pålitligt sätt.

Ja, vi har specialutrustning och utbildad personal för att hantera höga eller svåråtkomliga fönster på ett säkert sätt.

Absolut, vi erbjuder rengöringstjänster för glasräcken och balkonger för att hålla dem i gott skick.

Varför Trolltina?

  • Vad vill ni ha hjälp med?
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kvalitetsgaranti

Du har kvalitetsgaranti. Det innebär att vi åtgärdar brister i städningen så fort som möjligt utan extra kostnad.

Ansvarsförsäkring

Du kan vara trygg med Trolltina. Vi täcker eventuella skador som vår personal orsakar i samband med städningen.

Utbildad personal

Vår personal är utbildad i materialkunskap, möbel- och klädvård, användning av städprodukter och specialmedel.

Klimatvänliga städmedel

Alla våra rengöringsprodukter och förpackningar är miljövänliga och märkta med Bra Miljöval och tillverkade i Sverige.